… voor bedrijven

Alles dat je nodig hebt

ManageMyMind ondersteunt het samenwerken op grote schaal: van kleine, middelgrote en grote bedrijven. Je kunt daarbij je bedrijf indelen in verschillende teams en per team alle relevante zaken regelen.

Je kunt projecten plannen en complete workflows inrichten, uitvoeren en op basis van die uitvoering verbeteren. Je kunt innovatie en kwaliteitsverbetering samen met je klanten vormgeven en in kleine teams die de beschikking hebben over dezelfde informatie en effectief met elkaar kunnen communiceren. Functiescheiding. Projecten.

Voor je klanten

Met ManageMyMind kun je in enkele minuten omgevingen inrichten om samen te werken met  je klanten. Publiceer je dienstverlening, stem workflows af (en voer ze uit), deel je informatie en werk samen in projecten. Veilig, snel, betrokken en innovatief. Elke klant één omgeving voor al zijn werkzaamheden; elke medewerker één omgeving voor al zijn klanten.

En misschien wel het belangrijkste: het beheer is minimaal en ManageMyMind is morgen beschikbaar!

ManageMyMind is je no-nonsense personal assistant. Maar ook de personal assistant van iedereen in je team en iedereen in je bedrijf.

 

Wat je kunt als klein bedrijf. Wat je kunt als groot bedrijf.